HOV! – Hvad med jeres IT henover sommeren?

– I kan bare slappe helt af – vi passer også jeres IT, mens I er på velfortjent sommerferie

Ahh – så kom sommeren. Den er der mange der har set frem til og det har vi selvfølgelig også her hos RIT. Så er det snart ved at være tid til ferie. Tid til de lange lyse nætter, varme dage og solskin (forhåbentligt), masser af afslapning, kolde drinks og – hov, hvad nu med Bjarne og Iben der sidder alene tilbage på kontoret? Kan de mon klare den alene hvis vores IT går ned? Hvad nu hvis serveren går eller Bjarne har glemt sit password til PC’en. Hvem skal så hjælpe?

Bare rolig – vi er nemlig på telefonerne hele sommeren, så kan I bare læne jer tilbage og nyde jeres ferie. Hele sommeren igennem, vil vi være behjælpelige med alt det, som I plejer at få hjælp til.

Har I brug for supporthjælp så er nummeret som altid 87 36 88 99. I kan også fange os via e-mailadressen helpdesk@rit.dk, eller skriv til os om jeres IT-problem via denne web-formular.

Har I ikke i forvejen en aftale med os, er I også velkommen til at kontakte os. Vi kan overtage eller støtte jeres nuværende IT-afdeling eller IT-ansvarlige og vi kan, som regel, hjælpe med det samme. Læs mere om vores løsninger her. Så kan I tage på velfortjent sommerferie, mens vi hjælper Bjarne og Iben og andre der evt. ikke er taget på ferie.

 

Vi hos RIT håber I får en rigtig god sommer. Og hvis ikke før, så ses vi på den anden side af ferien.

 

Vores løsninger er mange og vi er uafhængige i vores rådgivning.

Så er du interesseret i at læse mere om hvad vi kan tilbyde, så har du mulighed for det i nedenstående links:

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.