Årets Tekniske Partner

Vi er af WatchGuard og Commaxx blevet kåret til at være 2018’s Tekniske Partner for WatchGuard Teknologier og det er vi meget stolte af her hos RIT.

 


 

Hvem er WatchGuard og hvad laver de?

WatchGuard er producenter af cyber-sikkerheds teknologier og udvikler hele tiden nye måder at styrke cyber-sikkerheden på. Deres mantra er at WatchGuards teknologier skal være tilgængelige for alle virksomheder. WatchGuard udvikler bl.a. intelligente firewalls og forskellige andre intelligente sikkerhedsservices. Commaxx er vores danske leverandør af WatchGuard.

– Læs mere om WatchGuard her –

 

WatchGuard kick-off

RIT var med til det årlige danske WatchGuard kick-off, arrangeret af Commaxx, som løb af stablen i starten af april i år. Arrangementet blev afholdt på Hotel Vejle Fjord i smukke solbeskinnede omgivelser og der var sørget for alt. Dagen startede med en lækker morgenmadsbuffet og blev rundet af med frokostbuffet. Derudover blev der også løbende sørget for lidt mundgodt i form af kage til kaffen. Der manglede selvsagt ikke noget. Der var 50 deltagere med til arrangementet og RIT var repræsenteret af Mads Møller Pedersen, direktør og Jan Friis, systemkonsulent.

 

Priser til samarbejdspartnere

Som noget nyt i år kårede Commaxx de bedste af deres samarbejdspartnere til forskellige priser.  Der var 7 priser der blev uddelt. Udvælgelsen er foretaget af Peter Johansson som er Regional Manager i norden, Baltic, Ukraine og Rusland. Den første pris var prisen som 2018 Tekniske Danske Partner for WatchGuard Teknologier, og den løb RIT afsted med.

Sådan siger Peter Johansson om kåringen:

“RIT has been a highly appreciated partner with WatchGuard since 2001, always striving to maintain the highest possible partner status for Denmark. As a Gold Partner RIT is constantly educating their Sales staff on our portfolio to keep up to date on new services to help their customers be safe as well as certifying their technical staff to the highest level. In 2017 they became, as one of our first Danish partners a WatchGuard Managed Security Service provider to be able to offer Security as a service on a monthly basis.”

Peter Johansson, Regional Manager Nordics, Baltics, Ukraine and Russia

WatchGuard Technologies

 

Vi værdsætter vores stærke samarbejde med Commaxx og er glade for at dette er gengældt.

Vi er, som Peter skriver, guldpartner hos WatchGuard og har rigtig meget erfaring med WatchGuards løsninger, som har en af de mest visionære måder at drive og udvikle sin virksomhed på. Vi sørger for altid at holde os opdateret på deres nyeste tiltag samt uddanne os i WatchGuard certificeringer, så vi kan give vores kunder den bedste rådgivning om WatchGuards produkter. For mere information om hvad vi kan tilbyde inden for IT-sikkerhed – Læs om vores løsninger her –

 

RIT A/S kåret som Årets Tekniske Partner af WatchGuard

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.