Fortsat vækst i RIT og spændende ledige stillinger

Vi leder fortsat efter dygtige profiler og har lige nu hele fire spændende stillinger, som vi glæder os til at besætte, så vi kan tage godt imod en lille håndfuld nye kollegaer.

Er det dig, eller én du kender, så kig endelig her – søg stillingen eller del med en du kender:

  • Senior Systemkonsulent: Som senior systemkonsulent fungerer du som teknisk rådgiver for dine kunder. Mere konkret bliver du ansvarlig for en række kunders samlede IT-leverance, hvor du yder konsulent-assistance i forbindelse med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, M365, netværk og sikkerhed.Læs jobopslaget til senior systemkonsulent og send din ansøgning her. 

 

  • Senior Support Specialist: Som senior support specialist bliver du en del af vores servicedesk, hvor du får erfarne kollegaer at sparre med. Du får mulighed for selvstændigt at varetage og løse supportopgaver for vores mange forskellige kunder. Det er med andre ord en meget spændende stilling, som vil udfordre den rette kandidat på højt niveau.Læs jobopslaget til senior support specialist og send din ansøgning her.

 

  • Systemkonsulent til RIT Akademiet: Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner – og stræber efter at styrke dine kompetencer på rekordtid? Så læs mere her. På akademiet bliver der givet tid i hverdagen til, at du kan deltage i undervisning eller bruge tid på selvstudie, og sammen med din teammanager bliver der også lavet en personlig uddannelsesplan for dit forløb.Læs jobopslaget til systemkonsulent til RIT Akademiet og send din ansøgning her. 

 

  • Key Account executive: Vi er i rivende udvikling, og søger derfor en stærk profil, der kan være med til at understøtte og styrke vores fortsatte vækstrejse med målrettet rådgivning og salg til både nye og eksisterende kunder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgsteam og direktør, og så har vi et kompetent team af systemkonsulenter, der er klar til at føre projekterne helt i mål for vores fælles kunder.Læs jobopslaget til key account executive og send din ansøgning her.

 

 

 

 

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.