Hvad har en Tesla og en Xerox printer til fælles?

Måske kan det være svært at se koblingen mellem en Tesla og en Xerox printer. Men ligheden mellem dem er…

Ligheden mellem en Tesla og en Xerox printer er, at den model, man køber, fortsat bliver opdateret, efter man har taget den med hjem. Det betyder med andre ord, at softwaren i en Xerox printer bliver opdateret løbende, hvilket gør den til en langt mere attraktiv investering end andre printere, der kun kan det, de kan, når de er blevet installeret.

ConnectKey 2.0 software gør livet på kontoret nemmere

Vores mest solgte Xerox multifunktionsprintere er fra serien Xerox WorkCentre C8000, og det er ikke uden grund. Multifunktionsprintere kan det hele – herunder scanne, faxe, kopiere og selvfølgelig printe. Det kan vores Xerox printere fra Xerox C8000-serien også – men med ConnectKey 2.0-softwaren fra Xerox kan de meget mere end andre lignende modeller på markedet.

Xerox Connectkey er en software, der er installeret på Xerox multifunktionsprintere, som er en intelligent løsning designet til at gøre livet på kontoret nemmere for virksomhedernes medarbejdere. Se mere om de konkrete muligheder herunder.

Softwaren fungerer ligesom en Tesla, der opgraderes løbende, når Tesla sender en ny software-opdatering ud til alle deres biler rundt omkring i Verden. På den måde bliver ens bil ved med at være ny, selvom den bliver ældre. Det samme gør en multifunktionsprinter fra Xerox, hvor man kan vælge at få installeret den nye software-version.

Xerox ConnectKey forbedrer workflowet på arbejdspladsen

Før i tiden var en printer stationær i sin opbygning – brugerinterfacet forblev det samme, og adskillige mystiske og, for nogen, direkte ubrugelige funktioner lå præsenteret på forsiden. Det har Xerox gjort op med. ConnectKey tillader brugerne at indrette printerens brugerinterface så det er tilpasset deres individuelle behov.

Dertil kommer, at ConnectKey er opbygget med apps, der forkorter arbejdsgangene på kontoret betydeligt. Det fulde overblik over applikationer til ConnectKey fås her på Xerox’ hjemmeside, men vi kan afsløre, at det blandt andet gælder Dropbox, Office 365 og Google Drive.

Disse apps indeholder funktioner som ”scan til Dropbox”, der gør det muligt at scanne et dokument, som bliver gemt direkte i Dropbox. Tidligere har man skullet scanne, gemme og flytte dokumenterne manuelt – man sparer altså både tid og besvær med disse funktioner.

Der er mange flere muligheder end vi kan nævne her. Kan du tænke tanken om en given funktion, i har brug for på printeren, så kan vi hos Røsfeld IT hjælpe med at finde løsningen.

Øg mængden af effektiv arbejdstid

Det er i de fleste arbejdspladsers interesse at øge den effektive arbejdstid. Det bidrager Xerox ConnectKey softwaren til. Hvis du sidder med følelsen af, at det også er tiltrængt i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om fordelene ved en Xerox multifunktionsprinter.

Du kan også starte med at læse mere om Xerox ConnectKey her.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.