Hjemmearbejdspladser klar på mindre end 24 timer

I rigtig mange hjem er der allerede etableret hjemmearbejdspladser for at undgå corona-smittespredning. Hos RIT har vi hjulpet rigtig mange virksomheder med etablering af hjemmearbejdspladser, og hjulpet virksomhederne i gang med online møder og meget mere.

Som vi har haft fokus på de seneste par uger, så stiller hjemmearbejdspladser større krav til virksomhedens IT-sikkerhed. Samtidig udnytter mange cyberkriminelle krisen til at sprede malware. Vi har derfor også haft travlt de sidste par uger, så vores kunder hurtigt har været klar til at håndtere den anderledes hverdag, vi har for tiden, og så de står stærkere mod den øgede cybertrussel.

Sikker forbindelse mellem hjem og arbejdsplads

På en hjemmearbejdsplads har medarbejderne ofte behov for at kunne tilgå virksomhedens IT-systemer. Sker dette ikke via en krypteres forbindelse, øges risikoen for at virksomhedens data kommer i de forkerte hænder. Derfor er det vigtigt at skabe en sikker ”datatunnel” mellem virksomhedens data og hjemmearbejdspladserne.

Det har vi blandt andet hjulpet det digitale bureau OnlineSynlighed.dk med. Torsdag eftermiddag henvendte John Nielsen, direktør og ejer af OnlineSynlighed.dk, sig for at få en ny firewall og en VPN, så medarbejderne kunne arbejde hjemmefra. Kort efter John havde henvendt sig, kunne vi anskaffe en firewall og klargøre den med VPN og øvrige sikkerhedsforanstaltninger, så den var klar til opsætning fredag morgen.

Hurtig og pålidelig IT-assistance

De sidste 14 dage har vi modtaget et stigende antal henvendelser, som har skulle etablere hjemmearbejdspladser, eller haft behov for udstyr, at styrke IT-sikkerheden, samt blive klædt på til at bruge nye systemer og software.

Derfor har vi også haft travlt med at klargøre udstyr, undervise brugere i et nyt system samt konfigurere systemer og sikkerhedsudstyr og -software. Faktisk har vi trods den massive efterspørgsel på vores ydelser kunne tilbyde alle vores kunder hurtig levering og opsætning samt kompetent IT-assistance.

Gennem de sidste 14 dage har vi:

 • Klargjort mere end 100 bærbare pc’er til hjemmearbejdspladser
 • Opsat en sikker VPN-forbindelse inden for 1 arbejdsdag hos alle kunder med en nyere firewall
 • Aktiveret multifaktor-logon for en stor del af vores kunder. Denne sikkerhedsfeature er den nemmeste måde at højne sikkerheden på hjemmearbejdspladser med mindst mulig indsats.
 • Etableret utallige videomøde-platforme og kort undervise brugerne i brugen af systemet. Mange virksomheder bruger i forvejen Office 365, hvor Teams-licensen indgår, så det hurtigt har kunne sættes op

Vi begrænser smittefaren

Når vi arbejder med udstyr, der skal leveres til vores kunder, har vi taget nogle forholdsregler, der skal sikre, at smittefaren begrænses. Det betyder, at alt udstyr, vi leverer til vores kunder, bliver sprittet af både før og efter klargøring, ligesom vores medarbejdere også bruger håndsprit både før og efter klargøringen. Der er en seddel på alle klargjorte varer vi leverer til kunder med information om dette.

For os er det vigtigt, at hygiejnen er i top, så hverken vores kunder eller medarbejdere udsættes for smittefare.

Få kompetent IT-assistance

Hos RIT står vi klar til at hjælpe dig, uanset om du har behov for IT-udstyr til dig selv eller medarbejderne, styrkelse af virksomhedens IT-sikkerhed eller hjælp til opsætning af samt introduktion til nye programmer og software.

Ring til os på telefon 70 22 21 80 eller udfyld formularen herunder, hvis du har behov for kompetent IT-assistance. Har du behov for IT-support, hjælper vi dig også! Udfyld formularen på denne side, for at bestille IT-support.

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

Send formularen...

...vi vender tilbage hurtigt

  * = Obligatorisk felt

   Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.   Se privatlivspolitikken her.