Intet nyt under solen – og dog …

Røsfeld IT – 100 % IT, nyt navn, nye lokaler

Røsfeld IT er en IT-virksomhed – det ved du godt. Vi er så meget en IT-virksomhed, at vi har givet IT-delen i vores logo en anden farve for at slå det fast med syvtommersøm. Sådan kommer det også til at være fremover, og faktisk vil vi gerne fokusere endnu mere på IT. Derfor solgte vi 1. januar 2018 vores printafdeling fra, så vi kan fokusere på vores kerneområde.

Den 23. april flytter vi til helt nye lokaler i det spændende erhvervsområde, der hedder Officelab, som ligger på Lyshøjen i Lystrup. Det skal fejres på behørig vis med et nyt navn.

Vi jonglerer med mange spændende muligheder for et nyt navn lige nu, og vi glæder os til at afsløre det nye navn, når vi har fundet frem til det inden for kort tid.

Røsfeld IT A/S er en selvstændig IT-virksomhed i udvikling

Vi forstår godt, hvis der kan være opstået lidt forvirring, så lad os få reddet nogle tråde ud. Vi er et selvstændigt selskab, som har Karsten Røsfeld som hovedaktionær – deraf navnet Røsfeld IT.
Karsten Røsfeld har pr. 3. april 2018 solgt en anden af sine virksomheder, Redoffice Røsfeld, til Mogens Daarbak. Dette salg har ingen indvirkning på Røsfeld IT A/S eller på vores samarbejde med dig.

Røsfeld IT A/S er fortsat en selvstændig IT-virksomhed i en spændende udvikling, med fuld fart på og en masse planer for fremtiden. Vi kommer til at servicere dig akkurat lige så godt fremover, som vi plejer.

Har du spørgsmål? Kontakt os på telefon 70 22 21 80

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.