IT-sikkerhed behøver ikke koste en formue

Danske virksomheder er i høj grad udsatte for cyberangreb fra både ind- og udland, men det er langt fra de fleste virksomheder, der har det nødvendige beredskab over for cybertruslerne.

Vi oplever, at mange virksomheder har én person ansat til at håndtere virksomhedens IT-sikkerhed. Det betyder, at denne person skal have et komplet over alle virksomhedens (komplekse) systemer, over mulige sikkerhedsbrister og samtidig opdage mulige sikkerhedsbrud hurtigt – og stoppe dem.

Hvor hurtigt et cyberangreb opdages, kan have stor betydning for virksomheden og konsekvenserne af angrebet. Jo længere tid der går, før angrebet bliver opdaget, jo større er konsekvensen også for virksomheden – og jo dyrere bliver det også for virksomheden. Nogle virksomheder kan risikere at miste deres forretningsgrundlag, hvis de udsættes for cyberkriminalitet.

Outsource virksomhedens IT-sikkerhed

Outsourcing af virksomhedens IT-sikkerhed (eller dele af den), kan være en god løsning for SMV’er, der ikke har ressourcerne in house til at håndtere hele IT-sikkerheden selv. Ved at outsource IT-sikkerheden kan virksomheden få et beredskab, der kan afværge cyberangreb og andre trusler.

Vælger du at outsource virksomhedens IT-sikkerhed, er det vigtigt, at du får en løsning, der passer til netop virksomhedens aktuelle situation og behov. Derfor starter vi altid med at undersøge virksomhedens aktuelle sikkerhedstiltag. På baggrund af dette kan vi komme med anbefalinger til, hvordan IT-sikkerheden kan styrkes yderligere, og dermed sammensætte en komplet sikkerhedsløsning.

Du kan læse mere om IT outsourcing her.

Det koster ikke en formue …

Det lyder måske dyrt at få en komplet IT-sikkerhedsløsning, men det behøver det ikke være. Prisen varierer naturligvis efter, hvilke sikkerhedsløsninger, der er behov for i virksomheden, samt hvor mange medarbejdere og systemer, der er i virksomheden.

Hos RIT har du mulighed for at få en fast pris, så der ikke kommer store ekstra regninger – heller ikke hvis uheldet er ude. Vores sikkerhedsløsninger kan desuden skaleres i takt med der er en udvikling i antallet af medarbejdere.

Du kan læse mere om vores løsninger inden for IT-sikkerhed her.

Få en fast kontaktperson

Når man outsourcer en virksomheds IT-sikkerhed, er det vigtigt, at man har tillid til sin samarbejdspartner. Derfor får man en fast kontaktperson hos RIT. Det betyder, at du altid ved, hvem du skal kontakte – og at du ved, at kontaktpersonen kender din virksomheds IT-systemer og -sikkerhedsløsninger. Dermed kan kontaktpersonen også arbejde proaktivt med sikkerheden og implementere nye tiltag, der dækker virksomhedens behov.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om outsourcing af din virksomheds IT og IT-sikkerhed. Er du i tvivl om, hvilke løsninger, der passer til virksomheden, kan vi rådgive dig. Vi er uafhængige og er derfor ikke bundet af nogle bestemte systemer og løsninger. Vi kan rådgive om og implementere flere forskellige løsninger, både on-prem, hosting, cloud samt kombinationer af disse.

Ring til os på 70 22 21 80 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt til en uforpligtende snak.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.