Ny hjemmeside til Røsfeld IT

Responsive design, usability og SEO, det er måske fremmedord for mange, men det har været de gennemgående ord i processen i forbindelse med udviklingen af vores nye hjemmeside. Det betyder kort og godt, at vi nu er i stand til at servicere vores kunder uanset platform. Det er underordnet om I tilgår siden fra tablets, telefoner eller computere,  da den nye side er klar til det hele.

Samme service, mere fleksibilitet

I praksis betyder det, at I nu kan sende jeres tælleraflæsning, tonerbestilling eller servicekald med smartphone eller tablet. Ydermere har vi arbejdet meget med navigationen på siden, så den er blevet nemmere at bruge. Man kan meget hurtigere finde vores IT og Print produkter  uden at blive låst i et specifikt område.

Loyale kunder giver blændende referencer

Som så mange andre elsker vi at få ros. Derfor er det en stor glæde at have modtaget varme ord og anbefalinger i vores nye ”det siger kunderne” område. Her vil vi fremover lancere vores referencer med en dybdegående detaljegrad, så alle kan læse om vores services og hvor vores kunder mener vi excellerer.

Øget indsats på sociale medier

LinkedIn og Facebook er blevet en del af dagligdagen for mange, det samme gælder for os. Vi bruger LinkedIn og Facebook til at informere om nyheder mv. der er lagt på www.rit.dk.

Husk at give os et like på Facebook, klik på logoet herunder for at komme til vores side. LinkedIn kan i altid finde ved at klikke på logoet i højre side af nyheden.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.