Office 365 fylder 5 år

Her i maj runder Microsofts måske største succes 5 år på markedet – og der er sket meget med Office 365 på de 5 år, der er gået, siden Microsoft banede vejen for en helt ny måde at tænke sine Office-programmer på. At satse stort på denne nye teknologi har vist sig at være en af Microsofts største og vigtigste successer – nogensinde. Her kigger vi nærmere på, hvad der er bag succesen, og hvilken værdi brugerne får.

Derfor blev Office 365 en stor succes

Microsofts store succes med Office 365 skyldtes uden tvivl en blanding af heldig timing og et godt tag i markedet på forhånd. Office-pakkens i forvejen store udbredelse og den enorme hype om ”skyen” gjorde det overkommeligt for folk at turde at prøve dette nye koncept.

Microsoft præsenterede samtidigt virksomhederne for et prisniveau, som var helt anderledes end de daværende priser på Office-licenser. Denne faktor har også medvirket til at få både virksomheder og private overbevist om at prøve det. I dag har de fleste virksomheder vænnet sig til at leje software som Office365.

Microsoft har gennem alle 5 år udviklet og udvidet indholdet i Office 365-løsningerne. Med abonnementsordningen kan man få opgraderet sin pakke til nyeste udgave, når den udkommer. Det er blandt andet én af de store værdier, som brugerne får med løsningen.

Office 365 er den mest komplette løsning til dato

Siden Microsoft kridtede banen op med Office 365 har de fastholdt deres markedsposition gennem hårdt arbejde og fokus på at gøre deres løsning til et helstøbt produkt, som udelukker behovet for at benytte andre tjenester.

En udbredt misforståelse er, at den eneste forskel på Office 365 og den almindelig Office-pakke er, at Office 365 ligger online. Dette er altså ikke korrekt – man har både adgang til at bruge programmerne online, men man har også selve Office-pakken installeret lokalt på pc’en. Man får altså de samme programmer – og mere til.

Ud over at få de klassiske Office-programmer såsom Word og Excel, kan man nemlig også vælge at få bl.a. Exchange Server til Outlook mail, samt One Drive og Skype for Business og meget andet med i sin pakke. Læs mere om Office 365 her.

Ydermere findes programmer som Microsoft Dynamics CRM Online og NAV Online, samt cloud hosting-platformen Azure. Med Microsofts programmer, der er skabt til at kunne ”tale sammen” på kryds og tværs, bliver alting lidt nemmere.

For brugeren betyder det:

  • Samarbejdet med kolleger forenkles pga. lageret i skyen, som gør fildeling nemt.
  • Nemt og oplagt at gemme direkte i skyen med Office-programmernes integration med OneDrive
  • Nem integration med øvrige programmer fra Microsoft
  • Brugervenlige programmer, der er nemme at anvende for både begyndere og erfarne IT-brugere
  • Billig og simpel online kommunikation og videokonferencer med Skype for Business

Microsoft garanterer en oppetid på 99,9 % på deres servere, når man bruger deres serviceaftale (SLA), hvilket betyder, at deres service er bedre end gennemsnittet for markedet.

Office 365 kan sammensættes til virksomhedens behov

Office365 findes i mange varianter til meget forskellige behov. Så bestillingen bør foretages i samråd med sin IT-samarbejdspartner, da mange vælger den forkerte løsning på egen hånd. Prisen er den samme, uanset om man gør det selv eller sammen med sin IT-samarbejdspartner.

Røsfeld IT er Microsoft partner og eksperter i Office 365 med certificering inden for Microsoft Cloud Solutions. Vi kan derfor bistå med rådgivning til valg af den rette løsning til den enkelte virksomhed.

Kontakt os derfor gerne, hvis din virksomhed mangler en god Office 365-løsning – vi har mange års erfaring med f.eks. at flytte data og indstillinger fra andre mailklienter over, og kan sørge for, at jeres virksomhed får en god start med Office 365 – og alle de andre værdifulde løsninger i Office365 og Azure.

Vores IT-supportere er dansktalende og altid til at få fat på. Ring direkte til dem på tlf. 87 36 88 99 eller kontakt os her.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.