RIT overtager Djurs IT

RIT A/S har pr. oktober overtaget alle aktiviteter i Djurs IT.

Djurs IT har været drevet af Lasse Roesen som nu går på pension. For Djurs IT var det vigtigt at finde en virksomhed, som kunne levere samme høje serviceniveau, som Djurs IT har gjort, og det valg faldt altså på os i RIT A/S.

Vi ser frem til at servicere kunderne fra Djurs IT og give dem den professionelle IT-drift og –support, som vi står for.

RIT A/S havde i forvejen en række faste nøglekunder på Djursland. Med overtagelsen af Djurs IT står vi endnu stærkere på Djursland. Vi har kort vej til kunderne og har altid systemkonsulenter i det geografiske område.

RIT i fremgang

Med overtagelsen af aktiviteterne i Djurs IT tager vi nu endnu et skridt på vejen i den succesfulde transformation, vi har gennemgået i 2018. Vi har nemlig fejret vores 30 års jubilæum som IT-selskab med at flytte i nye lokaler, og vi har opdateret vores firmanavn og fået tilhørende nyt logo.

I RIT A/S har vi faste kunder, som vi har et tæt samarbejde med om IT. Er der også behov for en stabil og kompetent IT-samarbejdspartner i din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os. Det gælder også hvis du har spørgsmål eller forespørgsler på noget af det, vi tilbyder inden for IT.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.