Røsfeld IT er nu også Xerox Production Partner

Grafiske virksomheder kan se frem til endnu mere rådgivning, service og udstyr i den høje ende af Xerox produktprogram. Røsfeld IT A/S er nemlig udnævnt til Xerox Production Partner. ”Det er selvfølgelig stort for både os og vores kunder i den grafiske branche, for nu kan vi for alvor vokse med dem. Vi har hele tiden haft den fornødne viden og erfaring, og da Xerox lancerede ikke mindre end 2 store produktnyheder indenfor segmentet benytter vi os af lejligheden til at udvide vores produktprogram. Vi har flere års erfaring som leverandør til den grafiske branche, og det nye tiltag gør os endnu bedre i stand til at kunne udvikle og vokse med vores kunder.”, udtaler Mads Mads Møller Pedersen, adm. direktør for Røsfeld IT A/S.

26 års solid erfaring

Røsfeld IT er en af de få udvalgte Xerox Production Partners i Danmark. Mads Møller Pedersen uddyber: ”Kunderne i dette segment har ikke haft så mange leverandørmuligheder indtil nu. Så der tænker jeg, at vi med vores mere end 26 års solide erfaring bliver et frisk pust. Fx har vi tradition for at give inspiration til nye forretningsmuligheder og hjælpe vores kunder til at tjene flere penge. Vi etablerer altid et seriøst og langvarigt samarbejde med kunderne, hvilket kan ses ved at flere af kunderne har været med i alle 26 år”.

Egen service giver nærhed

Røsfeld IT A/S varetager selv servicen på alt Xerox-udstyr. Om det fortæller Mads Møller Pedersen: ”Virksomheden er etableret som ren service forretning for 26 år siden, så vi er gearet til det. Vi har altid været kendt for hurtig reaktionstid, og det vil vi også leve op til på de helt store maskiner i den grafiske branche. Når vi selv håndterer servicen, kommer kunderne tættere på os. Vores kunder er glade for at få servicen direkte fra os, for vi kender dem jo og kan hurtigt træde i ind i situationen og agere, som de har behov for”.

De nye produktionsprintere fra Xerox

Xerox har lanceret Xerox Versant 2100, en 100 siders farve-produktionsprinter, og bredformatprinteren Xerox IJP 2000, der klarer 420 m2 i timen, som Røsfeld IT A/S foruden de allerede kendte produktionsprintere fra Xerox, kan både rådgive om, sælge og servicere. Du kan se mere om produkterne og kompetencerne ved Røsfeld IT på her på hjemmesiden. Maskinerne samt tilhørende controllere og software løsninger kan også ses i det store showroom i Egå nord for Århus.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.