Røsfeld IT præsenterer: 5 nye medarbejdere

Som vi også kunne berette om i indlægget om året der gik, har vi i den seneste tid ansat en god håndfuld nye medarbejdere – og dem vil vi gerne benytte lejligheden til at præsentere.

Ny medarbejder inden for print

Vores nyeste medarbejder er ansat i vores printafdeling – helt specifikt arbejder han med den grafiske branche. Vi er glade for at kunne præsentere vores nyeste printspecialist, Brian Düring Lausen, der er uddannet elektroniktekniker. Brian har 10 års erfaring med produktionsprint, og 20 års erfaring med print og kopi.

Nye medarbejdere inden for IT

På IT-området har vi i det seneste års tid ansat fire nye medarbejdere, der alle står klar til at hjælpe vores kunder, når de har brug for det. Med fire nye medarbejdere har vi fået udvidet vores vifte af kompetencer, og det kommer til gavn for vores kunder. Jo flere vi er, desto flere områder, kan vi dække.

Vi byder officielt velkommen til Martin Tästesen, Mathias Toft Braun og Kristoffer Hedelund Poulsen, samt Thomas Schack, som vi byder velkommen tilbage til.

Martin er ansat som IT-systemkonsulent, og det betyder, at han især kan hjælpe med problemer inden for IT-systemer. Han har erfaring fra en lignende stilling hos User IT, og har tidligere arbejdet med store IT-installationer hos Kolding Kommune og Nagel Danmark A/S. Han er med andre ord god til at danne sig et overblik over komplekse systemer.

Internt har vi fået Mathias som IT-konsulent. Han er uddannet IT-supporter, og har erfaring med pc’er og servere. Når han ikke arbejder med vores egne systemer, møder man ham også i kundeservice. Han hjælper blandt andet med at henvise de rette medarbejdere til vores kunder, når de kommer til os med et problem.

Kristoffer er vores nye IT-supportelev, som vi har fået under vores vinger. Han sidder sammen med vores IT-supportere og hjælper desuden med kundeservice.

Ny IT-salgschef

Thomas Schack, som vi har fået et behageligt gensyn med, har tidligere været ansat hos Røsfeld IT i perioden 2007-2011. Ud over os, har han fået nogle af sine erfaringer fra Atea, EG og Progressive. Hans viden spænder over IT-outsourcing, IT-drift og infrastruktur, samt cloud-løsninger, som han rådgiver om.

Har du brug for hjælp?

Med 5 næsten-nye, dygtige medarbejdere, kan vi hjælpe vores kunder med lidt af hvert. Vi er rigtig glade for at have udvidet med så mange nye medlemmer til vores stab af medarbejdere, for det betyder, at vi kan hjælpe flere og udvide vores vifte af kompetencer.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp af enten Brian, Martin, Mathias, Kristoffer, Thomas eller en af vores andre dygtige medarbejdere.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.