Der er sket spændende tiltag hos Røsfeld IT siden sidst..

De første måneder af året er gået, og for Røsfeld IT har 2017 bragt forandringer med sig. Vi har spændende tiltag og informationer om IT og print i ærmet, som vi fremover formidler via blogindlæg, nyhedsbreve pr. e-mail, samt på Facebook og LinkedIn.

Øget niveau af IT-trusler

Vi oplever fortsat et massivt bombardement af IT-trusler ude i virksomhederne. De rammer hårdt og har alt for ofte store konsekvenser. Det er fortsat ransomware som fx. den farlige CryptoLocker, der er i omløb, men nye trusler er også kommet til. Heldigvis er der også løsninger på, hvordan man kan gardere sig mod dette. Læs mere her.

Makeover

Ved at flytte rundt i domicilet i Egå, har vi sikret at vores kunder kan få endnu bedre service og support end før. Nu sidder alle 20 ansatte nemlig samlet, hvilket sikrer tæt kommunikation og samarbejde om kundernes behov for IT- og printløsninger. Røsfeld IT’s lokaler, der før husede søsterselskabet Røsfelds kontorforsyning, har samtidig fået en stor makeover.

Vi har fået mere plads at boltre os på – sådan så det ud mens vi gjorde klar

 

 

 

 

 

Sådan ser det ud nu – teamborde og grønne planter påvirker positivt

 

 

 

 

Vil du holde din viden om IT og print ajour, kan du også følge os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og informationer.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.