Tilbageblik på året der gik

Selvom vi allerede er godt i gang med 2016, vil vi gerne bringe beretningen om året, der gik, hos Røsfeld IT. For os har 2015 været et godt og spændende år, og som vi allerede har signaleret, bliver 2016 ligeledes et interessant år.

En glad vækstkurve

2015 har budt på flot vaekstRøsfeld IT A/S blev stiftet i 1988, og der er sket meget siden den dengang. Den lange historie om Røsfeld IT kan læses her. I denne fortælling vil vi nøjes med at tænke tilbage på det forgangne år, hvor der også er sket en masse.

Først og fremmest har året fortsat en positiv vækstkurve, hvilket altid er tilfredsstillende. Over en femårig periode er omsætningen steget med 50 % og vores egenkapital er firedoblet. De positive regnskabstal har givet plads til hele 7 nye medarbejdere i 2015.

Væksten i medarbejderstaben har medført en udvidelse af vores kompetencer og kapacitet, hvorfor vores vifte af certificeringer er blevet bredere. Således kan vi yde kompetent rådgivning og service på en lang række områder inden for IT og print, hvilket er til fordel for vores kunder.

Nye services og høj kundetilfredshed

Med den øgede kapacitet har vi fået plads til en dedikeret IT-supportfunktion, og med den har vi kunnet reagere endnu hurtigere på vores kunders behov hjælp på den front. Vi har tilmed også kunnet tilbyde on-site IT support, hvor vi, efter faste aftaler, er til stede hos kunden og yder løbende IT-support.

Vores kundetilfredshedsundersøgelser viser en høj tilfredshed blandt vores kunder. Hos de kunder, hvor en kombination af vores IT- og printløsninger er relevant, er tilfredsheden ekstra høj. Kombinationen af vores IT- og printydelser giver kunderne en single-point-of-contact-løsning, så de kun skal forholde sig til én ekstern supportenhed.

En række af vores kunder har givet os nogle gode referencer, som kan læses her for IT og her for print.

Nye certificeringer

I 2015 har printområdet fyldt en del, da vi har fået flere nye Xerox-certificeringer – og blev udnævnt til Årets Xerox Partner i starten af året. Røsfeld IT er således certificeret som Xerox Gold Partner, Xerox Advanced Partner, Xerox Authorized Concessionaire og Xerox Authorized Service Provider. Hvad disse certificeringer betyder for vores kunder på printområdet, kan du læse mere om på bloggen her.

For at opnå disse certificeringer er der krav til vores volumen, viden, uddannelser og dedikeret personale, som vi skal opfylde. De er derfor ikke uden betydning for vores kunder, som med Xerox-certificeringerne kan være forvissede om, at de services, vi tilbyder på Xerox-maskiner er af den fornødne kvalitet.

Især for den grafiske branche er certificeringen som Xerox Advanced Partner vigtig, da den tillader os at vokse sammen med alle vores grafiske kunder, der benytter sig af produktionsprintere fra Xerox.

Inden for IT har Røsfeld IT også en række relevante certificeringer, som du kan få et overblik over her.

Hackerangreb og udløbet support fra Windows

stigende antal hackerangrebVi har i 2015 fået henvendelser fra et stærkt stigende antal virksomheder, der har oplevet hackerangreb, herunder især ransomware. I de fleste tilfælde angriber hackerne virksomheden ved at ”låse” deres serverplatform, filer og harddiske. Det sker ofte med en såkaldt CryptoLocker. Hackerne kræver en ”løsesum” for at frigive dataene.

Det er dog lykkedes for os at hjælpe alle disse virksomheder, uden at de skulle betale løsepenge til hackerne. Hos Røsfeld IT er vi glade for at have afværget de alvorlige angreb, og vi har efterhånden udviklet en række løsninger til at undgå den slags angreb og trusler.

I relation til det stigende antal hackerangreb, er det værd at nævne, at supporten fra Windows til nogle af de mest anvendte Windows-systemer er udgået i løbet af 2015. Det drejer sig blandt andet om Windows Server 2003, Exchange Server 2003 og Windows XP.

I lyset af cyber-angrebene vil vi derfor gerne understrege vigtigheden af opdatere sin software og systemer til versioner, der fortsat bliver sikkerhedsmæssigt opdateret. Det skal dog understreges, at hackerangrebene også sker på nyere systemer. Har du tvivlsspørgsmål eller brug for rådgivning om IT-sikkerheden i din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os her.

Cloud computing og automatisk toner

I de sidste par år er skyen for alvor blevet noget, som alle kender og bruger – om det så er Microsoft, Google eller Apples udgaver. Også inden for IT er cloud computing, hosting og storage blevet almindeligt udbredt. Således har næsten alle vores kunder, hvor det har været relevant, fået integreret Office365.

På printområdet er Managed Print Services det nye sort. Og med god grund, for det betyder automatisering af tonerbestilling og aflæsning af tællertal, samt mulighed for overblik og optimering, når man har mange printere. Hos 80 % af vores kunder har vi integreret software til Managed Print Services.

Det frigør tid ved kunderne og sikrer transparens og løbende tilpasning til behovet. Når vi kombinerer denne form for printer-overvågning med overvågning af kundernes servere, får vi et rigtig godt overblik over kundernes installationer. Således kan optimere og hurtigt fejlfinde og afhjælpe opståede problemer.

Røsfeld IT ude af huset

I maj 2015 var vi på en teambuilding-tur arrangeret af Tikiøb Event – den var en fin efterfølger til teambuilding-turen i 2014. Vi havde det sjovt på turen, som både var udfordrerende og lærerig. I den anledning lavede vi en lille video med klip fra turen, som du kan se eller gense her.

I efteråret var vi desuden en tur forbi golfbanerne hos Grenaa Golfklub sammen med vores søstervirksomhed, kontorforsyningen Røsfeld.

Efteråret bød også på Grafisk Dag 2015, hvor vi deltog med den nye Xerox Versant 2100 Press produktionsprinter – den har siden vist sig at være den rigtig maskine for grafiske virksomheder at vokse med, når det kommer til digital produktionsprint og konvertering fra off-set tryk.

 

Det nye år hos Røsfeld IT

Som vi kunne skrive om på bloggen i slutningen af januar, har det nye år bragt visuelle forandringer med sig – således har vi startet det nye år med at skifte ham. Med det nye logo og vores nye visuelle udtryk har vi lagt kursen for endnu et godt år hos Røsfeld IT.

År 2016 har også bragt AAA kreditrating med sig fra sidste år. Det er vi glade for, da det manifesterer virksomhedens soliditet tydeligt. AAA-ratingen betyder, at vi har den højeste kreditværdighed på skalaen, bedømt af Bisnode ud fra mere end 2.400 beslutningsregler.

Følg med her på bloggen, samt på vores sider på Facebook og LinkedIn, hvor vi vil sørge for at dække relevante nyheder fra IT- og printverdenen og fortælle, når der sker noget spændende hos os.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.