Velkommen til…

Nye medarbejdere inden for IT og marketing

Vi har ansat 3 nye medarbejdere, som varetager IT-området, samt marketing-området.

Med flere medarbejdere har vi fået udvidet vores vifte af kompetencer, og det kommer til gavn for vores kunder. Jo flere vi er, desto flere områder, kan vi dække.

Vi byder officielt velkommen til Martin Pedersen, Thomas Bjørn Spliid og Cecilia Wollerup Due.

  • Martin er ansat som IT-supporter, og det betyder, at han især kan hjælpe med support og drift af kørende løsninger. Han har 6 års erfaring i support som gør, at han kan hjælpe med rigtig mange IT-problemer.
  • Thomas er Teamleder for Team Drift & Support, og håndterer til dagligt opgaver ved drift og support indenfor IT-    infrastruktur, hosting og cloud services. Han har 22 års brancheerfaring, og 12 års erfaring med datasikring indenfor backup løsninger som TSM Spectrum Protect og Veeam Backup & Replication.
  • Cecilia er ansvarlig for marketing og kommunikation, og det betyder, at hun varetager alle interne, som eksterne   marketingopgaver. Hun har primært arbejdet med generel markedsføring, sociale medier, grafisk design og kommunikation.

Hvilke IT-kompetencer skal man have adgang til?

Vores kunder efterspørger i stigende grad, at kunne få hurtig og kompetent IT-support via for eksempel telefon og fjernopkobling. Derfor har vi etableret Team Drift & Support, hvor vores supportere sidder klar til at hjælpe med det samme problemet opstår.
Komplekse opgaver indenfor IT-løsninger og IT-drift er også noget vi hos RIT kan hjælpe din virksomhed med. 

Har du brug for hjælp?

Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp vores dygtige medarbejdere.

    Vi sender vores folder om IT-sikkerhed til dig inden for få minutter.    Se privatlivspolitikken her.